Door mijn schuld Seksueel misbruik in de kerk Daders getuigen None

  • Title: Door mijn schuld. Seksueel misbruik in de kerk. Daders getuigen
  • Author: Machteld Libert
  • ISBN: 9789022331224
  • Page: 337
  • Format: Paperback
  • None

    Boek Els van Steijn recensies Als je reist, neem je je eigen patronen mee Ook ik heb nog best wat te sleutelen aan mezelf Tijdens mijn laatste reis heb ik De fontein gelezen. DE MEESTERS VAN HET VERRE OOSTEN DEEL V door Baird T meesters van het verre oosten deel door baird spalding.

    • ✓ Door mijn schuld. Seksueel misbruik in de kerk. Daders getuigen || ô PDF Read by ↠ Machteld Libert
      337 Machteld Libert
    • thumbnail Title: ✓ Door mijn schuld. Seksueel misbruik in de kerk. Daders getuigen || ô PDF Read by ↠ Machteld Libert
      Posted by:Machteld Libert
      Published :2018-07-08T15:36:43+00:00

    One thought on “Door mijn schuld. Seksueel misbruik in de kerk. Daders getuigen”

    1. "Daders getuigen", is de ondertitel van dit boek over het misbruikschandaal in de kerk in Vlaanderen, hoewel ook slachtoffers, experts en kerkelijke beleidsmensen aan het woord komen. Het is wellicht een uitgevers-truc om extra lezers te lokken. Maar dat heeft dit boek niet nodig. Libert zorgt met kritische zin en gevoel voor evenwicht voor een benadering die recht doet aan slachtoffers en daders. Heel vlot geschreven, met nog een persoonlijke toets als spanningselement.

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *